Levertijden

 

Wij gaan er voor zorgen dat de door u bestelde artikelen, indien deze op een werkdag voor 15:00 uur zijn besteld*, dezelfde dag nog worden verwerkt, ingepakt en verzonden worden. Uiteraard door middel van een pakketje met track & trace code!

Wat gebeurd er na uw bestelling?

U ontvangt van ons automatisch een bevestiging van uw bestelling. Wij gaan voor u aan de slag en halen het artikel bij ons uit de winkel, verpakken het zorgvuldig en melden het pakket aan bij onze transporteur. Zodra wij uw bestelling verstuurd hebben, ontvangt u een verzendbevestiging per email. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste status. Wel zo handig! Helaas kan het zo zijn dat de voorraad van onze webshop net iets verschilt met onze voorraad in de winkel. Mocht het artikel net verkocht zijn, dan nemen wij contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

Levertijden:
Binnen de gemeente Hellendoorn, Rijssen/Holten en Wierden hanteren wij een ‘Same day delivery’. Dit geldt alleen op werkdagen en op zaterdag mits er voor 15.00 uur besteld is. Besteld u na 15.00 uur kunnen wij de volgende dag uw pakket pas aanbieden. Dit kan dus een extra dag later zijn. Voorbeeld, u woont niet in de genoemde gemeenten en besteld op maandag om 17.05 uur. Uw pakket gaat dan de volgende werkdag (dinsdag) mee met de bezorger, hier door ontvangt u het pakket de dag daarop (dus woensdag). Wij zullen er alles aan doen om de levertijd zo kort mogelijk te houden voor u.

  • U ontvangt van ons een track & trace code als het pakket is opgehaald (geldt alleen buiten de eerder genoemde gemeenten). Hierdoor bent u altijd op de hoogte waar uw pakket zich bevind en wanneer de verwachte leverdag is.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.