Gordon’s London Dry

13.99

De verfrissende jeneverbes vormt het hart van Gordon’s Gin. Een van de meest bekendste, zonet de bekendste gin! Ideaal om te mixen met tonic of als basis om voor voor andere cocktails te dienen.

 

Tanqueray Export London Dry Gin

17.99

Tanqueray heeft een heldere, frisse smaak. Er zijn kruidige ondertonen van jeneverbes, engelwortel en korianderzaden. In de afdronk is citroen te proeven. Gemaakt van pure graan alcohol en uit Toscaanse kruiden en planten is het vier maal gedistilleerd. Daarna rijpt het product 18 maanden. Tanqueray is niet alleen verrukkelijk als mix met tonic, maar is ook een goede basis voor andere klassieke cocktails en longdrinks, zoals de wereldberoemde Tanqueray Martini. Wij vinden Tanqueray een gin die een goede basis vormt om vanuit hier verder je Gin pad te kiezen. Vanuit Tanqueray Export kun je bepalen of je een zoetere of kruidigere gin je volgende aankoop is.

Tanqueray Ten

29.99

Tanqueray TEN dankt zijn naam aan de kleine ketel waarin hij gedestilleerd werd. In deze tiny ten, wordt deze mooie gin nog steeds gedestilleerd. De gin is rijk aan geuren van grapefruit, limoen en sinaasappel. Daarin onderscheid deze gin zich ten op zichtte van andere gins. Natuurlijk bevat deze gin jeneverbessen, maar wel minder dan andere gins. Met zijn geuren van koriander en kamillebloemen is dit een gin vol karakter!