SCHOTLANDREIZEN – Sfeerproeven bij Schotse whiskyhuizen

Gezellig met je vrienden en andere whiskyliefhebbers een authentieke whiskydistilleerderij bezoeken? En dan ook nog genieten van de prachtige Schotse natuur? Bij Wijn en Whiskyhuis Nijverdal vinden we het verhaal achter een whisky minstens zo belangrijk als het product zelf. Daarom organiseren we twee keer per jaar in samenwerking met Monique Vokkert van de Travel Club een onvergetelijke reis door Schotland. Vraag ernaar in onze winkel of bel ons.

Unieke ervaring dankzij Schotse relaties

Proef de sfeer van het ambacht, leer alles over whisky en bijkomende processen, neem de prachtige Schotse hooglanden in je op en ervaar de nuchtere aard van de Schotten, de Tukkers van Groot-Brittanië. Eenmaal weer thuis waardeer iedere slok in je glas nog meer. Dankzij onze relaties met deze whiskyhuizen kunnen we je een unieke kijk in de keuken bieden en kom je op plekken die anders niet toegankelijk waren. Vervoer, onderdak en de entree bij de whiskyhuizen regelen wij voor je. Bagage en een goed humeur moet je zelf meenemen.

PROEVERIJEN –Gezellig genieten van verrassende dranken

Wijn en Whiskyhuis Nijverdal organiseert regelmatig proeverijen. Of dat nu whisky-, wijn-, bier- of cocktailproeverijen zijn, bij ons staan plezier, beleving en kwaliteit voorop. Tijdens zo’n avond leer je alles over een bepaald product. Waar je op moet letten bij het proeven, bijvoorbeeld, hoe je een mindere van een kwaliteitswijn onderscheidt of welke processen eraan voorafgaan. Dankzij onze jarenlange ervaring en cursussen kunnen we onze kennis goed op je groep overdragen.

Proeverij voor elke gelegenheid
Een proeverij is een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, familiedag, vrienden- of buurtfeest, maar ook voor liefhebbers die eens iets nieuws willen leren. Ook leuk zijn onze themaproeverijen, waarin we bijvoorbeeld alles op het gebied van drank uit een bepaald land verkennen. Dankzij onze gevolgde cursussen en onze passie voor drank weten we hoe we jou en je gezelschap kunnen inspireren. En je steekt er nog wat van op ook.

Houd deze site in de gaten wanneer de volgende proeverij is of vraag ernaar als je in onze winkel bent.